Fijn gereden in Ootmarsum

Na twee weken van verplichte rust door een knie operatie waarbij een chipje uit mijn knie is gehaald (gelukkig niet erfelijk! ;)), ben ik gisteren weer naar een landelijke wedstrijd geweest in Ootmarsum. Deze wedstrijd is erg mooi om te rijden door de fijne grasbodem en de goede organisatie door de Bergruiters. Desondanks was de belangstelling niet overdenderend, omdat er deze week ook een wedstrijd is in Vriezenveen. De dag begon voor mij in de M, waar ik met Al Capone een eerste prijs wist te behalen door na een foutloze eerste ronde in de barrage foutloos en gemakkelijk snel te rijden, waarbij het paard mooi mee werkte. Hij had weer zin in het buitenseizoen!

Het weer viel ook geweldig mee, op één bui na was het de hele dag droog en zonnig. Clintino had de pech net in de regenbui te moeten springen, maar ondanks dat sprong hij fijn rond in de Z wat resulteerde in twee maal een foutloze ronde en een 3e prijs in de Z en ZZ in handicap. Een mooi resultaat voor een debuut in de Z. Coursy was ook de eerste ronde foutloos in de Z, maar is niet in de barrage gestart, omdat ik anders met het ZZ paard in de knoop zou komen qua tijd. In de ZZ startte ik Callisto, wat resulteerde in een 5e plek in deze rubriek van Z en ZZ gecombineerd (0/4). Al met al kan ik terugkijken op een geslaagde dag.

PS: Vanaf nu zijn de eerste 5 aankomende wedstrijden altijd terug te vinden op de hoofdpagina van onze website! Kom dus regelmatig kijken om te zien waar ik binnenkort uit hang.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04