Over ons

Zoektocht naar kwaliteit

Team Morsink is een hecht team dat zich specialiseert in het fokken van springpaarden en de opleiding hiervan. Sport en fokkerij zijn bij ons onlosmakelijk met elkaar verbonden, zo gebruiken wij voor onze fokkerij merries die zich reeds in de internationale sport bewezen hebben. Dat dit succes oplevert is bewezen door de verschillende nakomelingen die goed presteren in de sport, op jonge leeftijd op het WK jonge springpaarden en van hieruit doorgroeien naar de internationale top.

Enkele voorbeelden hiervan zijn, onze eigen KWPN en Zangersheide goedgekeurde hengst, Carthino Z. (v. Carthago Z x Amor), die op dit moment op 1.50m niveau presteert. Andere voorbeelden uit onze stam die momenteel internationaal presteren zijn Zekina Z (v. Zandor Z x Carthago Z), Victor E (v. Indoctro x Nimmerdor), Carando ES (v. Caretano Z x Le Mexico) en Primeval Wings (v. Lexicon x Columbus).

 

Voor de dagelijkse training en het uitbrengen van de paarden is Gerben hoofdzakelijk verantwoordelijk. Hierbij krijgt hij alle steun van de hele familie, die allen nauw betrokken zijn bij de paardensport. Door de goede samenwerking heeft al een grote reeks successen kunnen verwezenlijken. Zo heeft hij meerdere medailles in de wacht gesleept op het WK voor jonge springpaarden, maar ook vele successen behaald bij de Junioren en Young Riders.

Als u ook een steentje bij wilt dragen aan de sportcarrière van Gerben kunt u lid worden van de Club van 100. Voor meer informatie zie de pagina ‘Sponsors’ -> Club van 100.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04